Späť

Z App Storu bolo už prevzatých 15 miliárd aplikácií  

Courtesy of Apple

CUPERTINO, California—7. júla 2011—Apple® dnes ohlásil, že používatelia viac ako 200 miliónov zariadení iPhone®, iPad® a iPod touch® na celom svete už stiahli z online predajne App Store™ viac ako 15 miliárd aplikácií. App Store ponúka viac ako 425 000 aplikácií a vývojári vytvorili úžasných viac ako 100 000 natívnych aplikácií pre iPad.

“Počas krátkych troch rokov vyrástol revolučný App Store na najúžasnejší sotvérový trh, aký svet kedy videl,” povedal Philip Schiller, senior vice prezident firmy Apple pre Worldwide Product Marketing. “Vďaka všetkým ohromným vývojárom, ktorí ho naplnili viac ako 425 tisícmi skvelých aplikácií a našim viac ako 200 miliónom užívateľov iOS za to, že bol prekročený počet 15 miliárd stiahnutí.”

Pri príležitosti dosiahnutia 15 miliárd prevzatí aplikácií z App Storu sa tiež vyslovili k úspechom App Storu šéfovia úspešných vývojárskych firiem Smule, Epic Games a Callaway Digital Arts. Tieto firmy sa stali úspešnými vďaka App Storu a nikto z nich neočakával, že sa tak stane v tak krátkom čase.

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.