Späť

Z Apple App Storu sa už stiahlo 10 miliárd aplikácií

CUPERTINO, California—22. januára 2011—Apple® dnes oznámil, že počet downloadov z App Storu℠ prekročil číslo 10 000 000 000 z viac ako 160 moliónov iOS celosvetvovo používaných zariadení iPhone®, iPod touch® a iPad™. Desaťmiliardtú aplikáciu stiahol Gail Davis z Veľkej Británie a bola to aplikácia Paper Glider. Gail Davis získa iTunes® Gift Card v hodnote $10 000.

“S 10 miliardami aplikácií stiahnutými za dva a pol roka a ohromujúcimi 7 miliardami len za posledný rok prekročil App Store naše najdivokejšie sny," povedal Phillip Schiller - viceprezident Apple pre marketing. "App store spôsobil revolúciu v tom, ako sa softvér vytvára, distribuuje, objavuje a predáva. Zakiaľ čo sa iní snažia nás kopírovať, App Store poskytuje vývojárom a zákazníkom najinovatívnejší zážitok na planéte."

Revolučný App Store ponúka viac ako 350 000 aplikácií pre iPhone, iPod touch a iPad v 90 krajinách na svete so 60 000 natívnymi aplikáciami pre iPad. Zákazníci si môžu vabrať z úžasného rozsahu aplikácií v 20 kategóriách vrátane hier, biznisu, správ, športu, zdravia, odporúčaní a cestovania.

Apple vytvára Mac - najlepší osobný počítač na svete spolu s OS X, iLife, iWork a profesionálnym softvérom. Apple vedie hudobnú digitálnu revolúciu vďaka iPodom a online hudubným obchodm iTunes Store. Apple znovu objavil mobilný telefón svojim revolučným iPhonom a App Storom a nedávno uviedol magický iPad, ktorý definuje budúcnosť mobilných mediálnych a počítačových zariadení

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.