Späť

Apple uviedol iPod touch a inovované modely iPod classic, nano a shuffle

SAN FRANCISCO—5. september 2007—Spoločnoť Apple® dnes uviedla nový iPod® touch, ktorý obsahuje revolučné multidotykové užívateľské rozhranie umožňujúce užívateľovi nájsť a vychutnať hudbu, video, fotografie a viac na širokouhlom displeji len pomocou dotyku prstov. Toto rozhranie, ktoré využíva celkom nový softvér, bolo predstavené prvý raz v produkte iPhone. iPod touch využíva tiež prvýkrát v prehrávači iPod bezdrôtovú sieťovú technológiu Wi-Fi a tri skvelé aplikácie, ktoré ju využívajú - Safari, YouTube a iTunes® Wi-Fi Music Store, ktorý umožňuje užívateľom bezdrôtovo prehladávať a nakupovať pesničky a albumy z najpopulárnejšieho hudobného obchodu na svete.

iPod je najpopulárnejšia rodina digitálnych hudobných prehrávačov s viac ako 100 miliónmi predaných kusov. Dnes uviedla firma Apple svoj doposiaľ snáď najzaujímavejší rad prehrávačom iPod vrátane iPod shuffle v piatich nových farbách a iPod classic, ktorý pojme až 40 000 pesničiek.

iPod touch má byť dostupný koncom septembra a bude dostupný s 8 GB a 16 GB pamäťou. Nové modely iPod classic s kapacitou 80 GB a 160 GB by mali byť dostupné v krátkej dobe v striebornej a čiernej farbe. V krátkom čase dostupné budú aj nové modely iPod nano s kapacitou 4 GB v striebornej farbe a 8 GB v striebornej, čiernej, modrej a zelenej farbe, ako aj (PRODUCT) RED špeiálna edícia v červenej farbe.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!