Späť

Náš facebook k vašim službám

Zaujímavé akcie, novinky, tipy a diskusie nájdete na našej facebook stránke.

Ak sa chcete ihneď, či dokonca i v predstihu dozvedieť o akciách, nových produktoch a iných zaujímavostiach, či nepremeškať príležitosť využiť výhodnú ponukú, ktorú pre vás máme, spojte sa s nami na Facebooku.

Napríklad tento týždeň sme priniesli na facebooku informácie o karte Eye-Fi, ktorá je už niekoľko rokov populárna v USA, kde sa predávala exkluzívne cez Apple Store. Táto SD pamäťová karta prenáša bezdrôtovo cez Wi-Fi fotografie i videa do počítača alebo priamo na stránky, akými sú flickr, picassa, facebook a podobne. Karty Eye-Fi už pre vás ako prví máme na Slovensku aj my v SWP.

Ďalšou zaujímavosťou je 27 - palcový iMac so štvorjadrovým procesorom i5 2,66 GHz. Tento výkonný iMac z predposlednej generácie vám prinášame do jeho vypredania za bezkonkurenčnú cenu 1 699 €, ktorá je nižšia, ako cena súčasného dvojjadrového modelu.

Do tretice spomenieme akciu, kde počas celého októbra môžete k u nás zakúpenej novej licencii Adobe Creative Suite 5 Design Standard a Adobe Creative Suite 5 Design Premium získať tablet Wacom Intuos 4 Medium len za symbolické 3 €.

Ak vás zaujíma Mac, iPod, iPad, iPhone a informácie súvisiace s tým, spojte sa nami na Facebooku a okrem zaujímavých informácií, získajte tiež šancu vyhrať iPod shuffle, ktorý najbližšie vyhrá jeden z priateľov SWP po dosiahnutí počtu 600 a potom po každých 100 ďalších.


3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.