Späť

Apple predstavil nový 27-palcový LED Cinema Display

Courtesy of Apple

Cupertino, California - 27. júla 2010. Spoločnosť Apple dnes predstavila nový 27-palcový LED Cinema Display s ohromujúcim rozlíšením 2560 x 1440 pixelov a o 60 percent väčšou plochou oproti predchádzajúcemu modelu. Podobne ako u jeho predchodcu sú jeho súčasťou vstavaná iSight ® kamera, mikrofón, reproduktory, napájaný rozbočovač USB 2.0 a napájací MagSafe ® konektor. Práve vďaka týmto vlastnostiam je nový LED Cinema Display ideálnym spoločníkom do rodiny MacBookov a stolových počítačov Apple.

,,So vstavaným MagSafe konektorom, iSight kamerou, reproduktormi a USB konektormi je LED Cinema Display ideálnym riešením pre používateľov MacBookov a MacBookov Pro,” povedal Philip Schiller, Apple senior viceprezident pre marketing produktov. ,,Vďaka obrovskému rozlíšeniu 2560 x 1440 je nový 27-palcový LED Cinema Display perfektný aj na použitie s novým Mac Pro. Takisto je možné ho použiť aj s novým iMacom a zdvonásobiť si tak pracovnú plochu.”

Nový väčší 27-palcový LED Cinema Display ponúka krásny sklený displej s pomerom 16:9. Displej je osadený na hliníkovom stojane s nastaviteľným kĺbom, ktorý umožňuje jeho naklápanie takmer bez námahy. LED Cinema displej má živé farby s mimoriadne vysokým kontrastom a využíva prémiové zobrazovacie technológie In-Plane Switching (IPS) pre dokonalý obraz s ultra širokýcm pozorovacím uhlom 178 stupňov.

Navrhnutý ako doplnok pre každý Mac notebook alebo desktop, 27-palcový displej obsahuje vstavanú webkameru iSight pre videokonferencie, integrovaný MagSafe adaptér, vstavaný Mini DisplayPort a tri napájané USB 2.0 porty pre pripojenie napríklad vášho iPhonu či iPodu.

LED Cinema Display teraz obsahuje nový senzor okolitého svetla, ktorý automaticky nastavuje jas displeja v závislosti od vonkajších svetelných podmienok a využíva len toľko energie koľko je potrebné na optimálny zážitok zo sledovania. Bezortuťová LED technológia, sklo bez použitia arzénu a vysoko recyklovateľné materiály zabezpečujú splnenie požiadaviek Energy Star a produkt dosahuje 5,0 EPEAT Gold status.

Dostupnosť

Nový LED Cinema Display bude dostupný v priebehu septembra. O cene a dostupnosti u nás vás budeme čo najskôr informovať.

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.