Späť

LaCie má nové obaly a tašky na MacBook

Kto si ešte doposiaľ nevybral z bohatej ponuky obalov a tašiek na MacBook na www.swp.sk alebo v predajni SWP v Poluse alebo, kto si chce svoj obalovo-taškový šatník obohatiť sa asi poteší novinkám Coat Laptop a ForMoa od firmy LaCie. Originálny dizajn obalov navrhol známy britský dizajnér Sam Hecht, ktorý s LaCie už dlhšiu dobu spolupracuje.

Coat Laptop je skvelý nový spôsob, ako štýlovo chrániť váš obľúbený notebook. Neoprén a mäkké vnútorné polstrovanie ochránia váš notebook pred poškriabaním. Vnútorné vrecko so zipsom vám umožní uložiť príslušenstvo a napájanie.

ForMoa je štýlové ochranné puzdro s odnímateľnými rukoväťami. S tromi vreckami môžete mať napájanie a ďalšie potrebné príslušenstvo vždy so sebou. Neopren s ochrannými bublinami a vnútorné polstrovanie zabezpečia ochranu pred škrabancami a malými nárazmi. Či už používate rukoväte alebo nie, môžete si byť istí, že vaše elektronické zariadenia bude vždy v bezpečí. Coat Laptop a ForMoa sa dodávajú v piatich farbách a vo veľkostiach pre všetky notebooky Apple.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.