Späť

Softvérová udalosť roka

SAN JOSE, Calif. — 27. marca 2007 — firma Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) dnes ohlásila rad výrobkov Adobe® Creative Suite® 3 - revolučné riešenie integrovaných nástrojov, ktoré sú vedúcimi na trhu vo svojom odvetví. Nový rad produktov Adobe Creative Suite 3 spája to najlepšie z inovácie Adobe a Macromedie aby poskytol dizajnérom široké spektrum kreatívnych opcií pre všetky oblasti výroby tlače, webu a mobilných interakcií, filmu či videa. K dispozícii bude 6 celkom nových konfigurácií Adobe Creative Suite 3, ktoré zahŕňajú Adobe Creative Suite 3 Design Premium a Design Standard a Adobe Creative Suite Web Premium a Web Standard a Adobe Creative Suite Production Premium. Vypočet zavŕšuje Adobe Creative Suite Master Collectiom, ktorá obsahuje všetkých 12 nových dizajnérskych a vývojárskych aplikácií v jedinej krabici. Väčšina z edícií Adobe Creative Suite 3 bude dostupná ako univerzálna aplikácia pre počítače Mac s procesorom PowerPC ako aj Intel a podporovať bude tiež aj Microsoft® Windows® XP a Windows Vista™. Zákazníci získajú na zvýšenom výkone a rýchlosti pri použití na počítačoch Macintosh s procesorom Intel ako aj na najnovšom Windows hardvéri, kde pobežia aplikácie natívne.
Uvedenie nových verzií pomôže tiež profesionálnym zákazníkom realizovať prechod z počítačov Apple s procesorom PowePC na Macintoshe s procesormi Intel.
Ceny nových produktov sú úž uvedené na swp.sk. Adobe Creative Suite 3 Design Premium a Standard, rovnako ako aj Adobe Creative Suite 3 Web Premium a Standard maju byť dostupné vo verzii IE (International English) v priebehu apríla. Lokalizované verzie (české) budú k dispozícii v máji. Ostatné kolekcie programov budú k dispozícii v treťom štvrťroku 2007.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.