Späť

Nike a Apple vytvorili tím, ktorý uvedie Nike+iPod

NEW YORK—23. mája 2006—Nike a Apple® dnes ohlásili partnerstvo, ktoré spojí svet športu a hudby tak, ako nikdy doposiaľ. Stane sa tak uvedením inovatívnych produktov Nike+iPod. Prvý produkt vyvinutý vďaka tomuto partnerstvu je Nike+iPod Sport Kit - bezdrôtový systém, ktorý umožňuje športovej obuvi Nike+ hovoriť s iPod-om nano a umožniť tak ultimatívny športový zážitok.

Mark Parker - CEO firmy Nike a Steve Jobs - CEO firmy Apple ohlásili produkt Nike+iPod v New Yorku za účasti sedemnásobného víťaza Tour de France Lance Armstronga a svetového maratónskeho rekordéra Paula Radcliffa.

“Nike+iPod je partnerstvo medzi dvoma ikonickými globálnymi značkami so spoločným zanietením pre vytváranie spotrebného produktu, ktorý vďaka dizajnu a inovácii poskytuje úžasný zážitok.” Povedal Parker. “Toto je prvý výsledok a Nike+iPod zmení spôsob, akým ľudia behajú. Nike+iPod vytvára lepší zážitok z behania. V budúcnosti vidíme oveľa viac takýchto Nike+ inovácii."

“Pracujeme s Nike, aby sme dostali hudbu a šport na novú úroveň." Povedal Steve Jobs. " Výsledkom je ako keby ste mali svojho osbného trénera, ktorý vás motivuje na každom kroku vášho tréningu."

Prvá tréningová obuv, ktorá je vytvorená aby komunikovala s iPodom je Nike+ Air Zoom Moire. Nike plánuje v tomto pokračovať a vytvoriť množstvo modelov svojej obuvi Nike+ ready, teda s možnosťou pripojenia sa na iPod. S obuvou Nike+ pripojenou na iPod nano pomocou Nike+ Sport Kitu sa ukladajú údaje o čase, vzdialenosti, spálených kalóriách a krokoch. Tieto sa zobrazujú na displeji iPodu nano, resp. sú oznamované hlasom cez slúchadlá. Kit obsahuje senzor, ktorý sa umiestni do topánky s prijímač, ktorý sa pripojí na iPod nano. Nová sekcia Nike Sport Music na Tunes® Music Store a nový osobný servis nikeplus.com slúžia na maximalizáciu zážitku s Nike+iPod.

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.