Späť

Apple uviedol nový iTunes

Courtesy of Apple

SAN FRANCISCO—12. septembra 2012—Apple® dnes ohlásil nový iTunes® pre Mac® a PC. iTunes má kompletne redizajnovaný player, je tesne integrovaný so službou iCloud® a má celkom nový ohromujúci vzhľad. iTunes je najpopulárnejší obchod s online hudbou, aplikáciami, TV a filmami. Nový iTunes príde v októbri a bude mať jednoduchšie a čistejšie užívateľské rozhranie. Vďaka integrácii so službou iCloud sa vaša hudba, filmy, a TV seriály zakúpené na ktoromkoľvek z vašich iOS zariadení alebo počítačov zobrazí pohodlne vo vašej knižnici iTunes na počítači Mac alebo PC a je dostupná kedykoľvek to potrebujete. Redizajnovaný iTunes Store®, App Store℠ a iBookstore℠ boli prepracované tak, aby bolo nakupovanie obľúbeného obsahu na zariadeniach iPhone®, iPad®, iPod touch®, Mac alebo PC jednoduchšie ako doposiaľ.

“Vytvorili sme iTunes pretože milujeme hudbu a vraciame sa späť ku koreňom s ohromne čistým dizajnom, ktorý ponechá vašu hudbu v popredí,” povedal Eddy Cue, viceprezident Apple pre Internet Software and Services. “Nový iTunes pracuje tesne so službou iCloud a vašu celú knižnicu máte vždy k dispozícii. Pridali sme skvelé nové vlastnosti, ktoré robia z počúvania hudby ešte väčšu zábavu.”

Redizajnovaný iTunes má rozhranie na celé okno pre Mac alebo PC, ktoré je jednoduchšie a čistejšie a ponecháva vždy váš obľúbený obsah pred vami na očiach. Nový pohľad do knižnice zjednodušuje prezeranie hudby, TV relácií a filmov a umožňuje kliknutie na kategóriu obsahu, v ktorom chcete listovať a to je všetko, čo uvidíte. Expandujúci pohľad na albumy umožňuje vidieť zoznam skladieb jednotlivého albumu, pričom vas ponechá prehliadať si hudobnú knižnicu. Nová vlastnosť vyhľadávania prehľadáva celú knižnicu iTunes vrátane hudby, filmov a TV relácií. Nový MiniPlayer umožňuje jednoduché ovládanie hudby pomocou malej paletky nástrojov. Môžete prejsť na ďalšiu skladbu alebo hľadať niečo nové na prehratie bez toho, aby ste museli otvoriť knižnicu. Up Next je nový zábavný spôsob sledovania, aké pesničky prídu a zoraďovať skladby a albumy, ktoré chcete počúvať ako ďalšie.

Vďaka službe iCloud sú všetky vaše iTunes nákupy uložené na cloude a môžete na ne pristupovať z vášho zariadenia iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC alebo Apple TV®. Nový iTunes predstavuje tesnú integráciu so službou iCloud, ktorá automaticky sprístupní všetky vaše nákupy do vašej knižnice na Macu alebo PC bez ohľadu na to, na ktorom zariadení ste nákup realizovali. iCloud si tiež pamútá, kde sa práve nachádzate vo vašom obľúbenom filme TV programe bez ohľadu na to, na ktorom zariadení si ich pozeráte.

Redizajnovaný iTunes Store, App Store a iBookstore má čistý vzhľad, ktorý zjednodušuje nákup a robí ho zábavnejším. Vytipovaný obsah sa zobrazuje vpravo hore a zásuvky, ktoré sa ľahko vysúvajú, ponúkajú obľúbenú hudbu, filmy a TV programy. Máte k dispozícii tiež históriu preview, ktorá vám ukáže všetku hudbu, filmy a TV programy, ktorej náhľady ste si prezerali. iCloud zaznamenáva túto históriu na všetkých vašich zariadeniach.

Nový iTunes bude dostupný v októbri ako bezplatný upgrade na will be available www.itunes.com.

iTunes Store je najobľúbenejší online obchod s hudbou, aplikáciami, TV programami a filmami s katalógom viac ako 26 miliónov skladieb, viac ako 700 000 aplikáciami, viac ako 190 000 TV epizódami a viac ako 45 000 filmami. iTunes Store je najlepší spôsob pre užívateľov iOS, Mac a PC ako legálne objavovať, nakupovať a preberať online hudbu a video. iTunes je najobľúbenejší prehrávač médií pre Mac a PC.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!