Späť

Apple predstavil iPod nano s Multi-Touch rozhraním

SAN FRANCISCO—1. september 2010 —Apple® dnes uviedol kompletne redizajnovaný iPod nano® s Multi-Touch™ rozhraním, ktoré umožňuje používateľom navigáciu v hudobných zbierkach jedoduchými dotykmi prsta. Nový iPod nano je takmer o polovicu menší a ľahší ako jeho predchodca a je vyrobený z lešteného hliníka a sklad. Má zabudovaný klip, pomocou ktorého ho je možné okamžite pripnúť a nosiť. Nový iPod nano má funkciu Genius Mixes - schopnosť vytvárať a editovať playlisty, zabudované FM rádio s funkciou live pause a schopnosťou vydržať na jedno nabitie až do 24 hodín prehrávania hudby.

“Toto je najväčšia inovácia iPodu nano od jeho uvedenia v roku 2005 a myslíme si, že užívatelia ho budú milovať," povedal šéf Apple Steve Jobs. "Náhrada klikacieho kolieska našim rozhraním Multi-Touch nám umožnilo zmenšiť iPod nano do úžasne malého dizajnu, ktorý pomocou zabudovaného klipu umožňuje jeho okamžité nosenie."

Nový iPod nano s rozhraním Multi-Touch umožňuje prístup k skladbám, umelcom, albumom a playlistom pomocou dotyku, či pohybu prsta po displeji. Podržanie prsta vráti užívateľa na domovskú obrazovku. Dvomi prstami je možné obrazovku otočiť. Domácu obrazovku je možné jednoducho zmeniť podľa osobných preferencií zákazníka.

iPod nano má tiež i funkciu Shake® to Shuffle™, ktorá dáva možnosť potrasením zmeniť náhodne prehrávanú pesničku z hudobnej knižnice. Zabudované FM rádio umožňuje počúvať obľúbené rádio stanice a vďaka funkcii live pause je možné zastaviť a po chvíli opäť pokračovať v počúvaní obľúbeného programu bez toho, aby ste niečo zameškali.

Nový iPod nano má celkom nový vzhľad, ktorý ho svojou takmer polovičnou veľkosťou a hmotnosťou robí ultra prenosným. Vďaka zabudovanému klipu sa dá okamžite pripnúť na oblečenie. iPOd nano má zabudovaný krokometer a podporu pre Nike + iPod®.

iPod je najobľúbenejšia rodina digitálnych hudobných prehrávačov na svete s viac ako štvrť miliardy predaných kusov. Nová séria obsahuje celkom nový iPod shuffle®; výrazne nový iPod nano s Multi-Touch; ohromný nový iPod touch® s Retina™ displejom, A4 čipom od Apple, funkciou FaceTime®, video nahrávaním v HD kvalite a funkciou Game Center .

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.