Späť

Firma Apple aktualizovala Logic Studio

CUPERTINO, California, 23. júla 2009 firma Apple® predstavila novú verziu softvéru Logic Studio® s hlavným zameraním na zdokonalenie Logic® Pro a MainStage® a integrovala viac ako 200 nových funkcíí pre zjednodušenie vašej práce. Logic Pro 9 obsahuje nové funkcie Amp Designer a Pedalboard plug-inov pre reálny zvuk virtuálnej gitary. Dobrým pomocníkom pre vás bude určite aj nová sada Flex Time, pomocou ktorej rýchlo a jednoducho ovládate načasovanie a tempo. MainStage 2 obsahuje dva nové pluginy - Playback a Loopback. Logic Studio® v sebe zahŕňa aj Soundtrack Pro® 3 s novými viacstopovými audio nástrojmi pre video produkciu a Compressor 3.5 pre kódovanie v rôznych formátoch.

Amp Designer a Pedalboard plug-inov prináša hráčom na gitaru nezabudnuteľný zážitok zo záznamu a zvukovej konštrukcie. Amp Designer obnoví 25 legedárnych historických aj moderných sólových hráčov a vy tak môžete vytvoriť vlastný záznam miešaním a výberom zosilňovačov a tiež si môžete vybrať z troch rôznych typov mikrofónov, ktoré pri správnom rozmiestnení v 3D priestore zachytia ideálny tón gitary. Pedalboard pridáva 30 druhov pedálov, ktoré si môžete usporiadať podľa vlastného výberu a vyrobiť tak širokú škálu kreatívnych efektov, zrýchlení, skreslení, chvení, trojnásobných zvýšení a iných.

Flex Time je nová kolekcia nástrojov, ktoré vám umožnia meniť načasovanie a tempo audia, vrátane vokálov a nástrojov, a tak vytvoríte precíznejšie predstavenie. Pomocou Flex Tool presúvate kliknutím myši vlnu úderu bez nutnosti orezávania a editácie. Audio Quantize okamžite opravuje alebo upravuje časovanie celého vystúpenia. Varispeed poskytuje schopnosť spomaliť a potom zrýchliť celú produkciu. S Flex Time pohybujete so skladbou medzi rôznymi projektami a logicky ich viete spárovať i keď boli vyrobené v rôznych tempách bez toho, aby to malo deštruktívne následky a to aj pri použití nastavenia najvyššej kvality.

S MainStage 2 majú hudobníci možnosť zakomponovať svoj Mac do živého vystúpenia pomocou rôznych nástrojov a efektov. Predzaznamenané bubny, zvukové efekty a iné sprievodné zvuky tak môžu veľmi jednoducho sprevádzať živú kapelu.

Soundtrack Pro 3 pridáva nové výkonné editačné nástroje pre audio, vrátane Voice Level Match, ktorý vytiahne obsah vokálov z jedného klipu a aplikuje ho na druhý bez toho, aby zmenil akúkoľvek inú časť audio obsahu. Zdokonalený súbor Editor obsahuje nové nástroje pre sofistikovanejšie úpravy a jemnejšie ladenie hlasitosti podľa frekvencie zvuku ako je šuchot papiera, buchnutie po stole a to bez toho aby to ovplyvnilo daľšiu časť záznamu. Nový Advanced Time Stretch komprimuje zvuk s neuveriteľnou presnosťou pomocou troch algoritmov od Apple alebo algoritmov od ostatných výrobcov.

Logic Studio si budete môcť zakúpiť v našej predajni SWP - Apple Premium Reseller v Poluse na prizemi a tiež ho môžete objednať na našom internetovom obchode www.swp.sk. Cena Logic Studio je 499,- EUR s DPH. Predávať sa bude aj upgrade tohto produktu v cene 199.- EUR s DPH.

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.