Späť

Svetová premiéra noviniek firmy Canon


Krefeld, 20. augusta 2007

S 29 novými produktami povedľa množstva aktuálnych modelov nastúpila tento rok spoločnosť Canon na veľtrh IFA v Berlíne. Už po tretí raz na tomto veľtrhu takmer tradične prezentuje spoločnosť v bielom šapitó stranou od hektických výstavných pavilónov v uvoľnenej atmosfére napínavé novinky.  Aktuálny reklamný slogan spoločnosti Canon "Vitajte na ihrisku" je tak symptomatickým pre dianie na veľtržnom stánku spoločnosti Canon v Berlíne. 

Slovenskí novinári a partneri spoločnosti Canon sa v ten istý deň svetovej premiéry stretli na tlačovej konferencii v reštaurácii Mólo na bratislavskom jazere Kuchajda. Mali možnosť rovnako ako návštevníci IFA vidieť a vyskúšať si všetky novinky.

Digitálne zrkadlovky a príslušenstvo

EOS-1Ds Mark III je svojimi 21 miliónmi obrazových bodov novou kráľovnou medzi pixelovými bolidmi pre profesionálnych fotografov. Aj plnoformátový senzor robí profesionálom veľkú radosť. EOS 40D rozbúši 10 megapixelmi, rýchlosťou až do 6,5 obrázkov za sekundu a živým náhľadom srdcia ambicióznych amatérskych a semiprofesionálnych fotografov.

K „Očiam EOS" pribudli 3 novinky:
EF 14mm 1:2,8L II USM, EF-S 18-55mm 1:3,5-5,6 IS und EF-S 55-250mm 1:4-5,6 IS sú nové modely objektívov.

Digitalne kompaktné fotoaparáty
Ako obvykle, ušlachtilé sú nové modely radu digital Ixus. Obidva, ako prezrádza ich názov, sú vybavené optickou stabilizáciou obrazu. Dva nové modely sa volajú Digital Ixus 860 IS a Digital Ixus 960 IS.

Hneď štyri nové modely pribudli do rodiny PowerShot. Ide o PowerShot G9, A650 IS und A720 IS. Štvrtý z nich, PowerShot SX100 IS, vytbára novú triedu - superzoom v kompaktnom formáte.

Digitálne kamery
Už v júli predstavený kamkordér HR10 získava brata HG10. Obidve kamery snímaju v HD rozlíšení. HR10 na DVD a HG10 na pevný disk.

Projektory
Novinkami v tejto oblasti sú Xeed SX7 a Xeed X700 pre fanúšikov High End pozerania obrázkov a LV-7365 pre profesionálne nasadenie pri podujatiach.

Atramentové tlačiarne:
Samostatné riešenia

Pre použitie nadoma na korešpondenciu a fototlač prichádzajú Pixma iP3500 a Pixma iP4500.

Atramentové tlačiarne:
Multifunkčné zariadenia
Multitalenty sú žiadané nie len v kanceláriách, ale aj súkromní užívatelia ich vedia oceniť. Takými sú nové modely: Pixma MP210 a MP220, Pixma MP520 a MP610, Pixma MP 970 a Pixma MX300 a MX700 ako aj Pixma MX310.

Laserové multifunkcie:
Pre tých, ktorí chcú vkročiť do sveta laserových modelov pripravila firma Canon jednoduché rozhodovanie. Pomer cena/výkon modelu i-Sensys MF4010 je hodný povšimnutia. 

Laserové faxy
High endové faxovanie je témou predovšetkým tam, kde hrá rolu právna záväznosť. Aj a práve v ére e-mailovania je faxovanie predovšetkým téma tam, kde ide o právne zabezpečenie. Pomôžu pro tom modely L3000 a L3000iP.

Skenery.
Môže to byť niečo viac ako je CanoScan 8800F alebo radšej očosi štíhlejší LiDE90? Obidva modely sú kvalitné produkty Canon. V prvom prípade sa orientujú na profesionálneho užívateľa a v druhom na domáceho.

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.