Späť

Adobe pre univerzity

V stredu 6. októbra na Slovenskej poľnohospdárskej univerzite v Nitre a vo štvrtok 7. októbra 2010 v Kongresovom centre Družba Univerzity Komenského v Bratislave sa konal prvý ročník seminára Adobe pre univerzity.

Semináre boli určené členom združenia EUNIS-SK a jeho cieľom bolo informovať o ponuke spoločnosti Adobe Systems pre vysoké školy a poradiť ako licencie pre školy správne nakupovať.

Koncom júna 2010 podpísalo združenie slovenských vysokých škôl EUNIS SK s firmou Adobe zmluvu, ktorá oprávňuje inštitúcie združené v EUNISe k nákupu licencií programov Adobe vo zvýhodnenom licenčnom programe CLP (Cumulative Licensing Program), čo veľmi zvýhodňuje ceny licencií.

Viac o tejto zmluve sa dočítate na stránke EUNIS SK. Spoločnosť Adobe certifikovala vybraných partnerov, ktorí majú dlhoročne skúsenosti s predajom licencií Adobe a i s predajom do škôl k tomu, aby sa stali predajcami CLP licencií pre oblasť školstva. Spoločnosť SOFTWARE PARTNER, ako najdlhšie pôsobiaci predajca Adobe na Slovensku sa stal takýmto partnerom spoločnosti Adobe.

Pokiaľ si prajete vedieť viac o našej ponuke Adobe produktov pre školy, ale i študentov, či učiteľov, napíšte nám na adresu obchod@swp.sk. Ponuka pre študentov a učiteľov je tiež v sekcii Pre študentov nášho internetového obchodu.

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!