Späť

Vyhlásenie spoločnosti Apple o zásadách pre recenziu v App Store

9. septembra 2010

App Store spôsobila revolúciu vo vývoji a distribúcii mobilných aplikácií. Viac ako 250 000 aplikácií a 6,5 miliardy stiahnutých položiek znamená, že App Store sa stala najväčšou platformou mobilných aplikácií na svete a jej vývojári získali predajom aplikácií viac než jednu miliardu USD.

Našou snahou je trvale App Store zlepšovať. Počúvali sme našich vývojárov a veľa z ich pripomienok sme si vzali k srdcu. Na základe podnetov od nich dnes uskutočníme niektoré dôležité zmeny v licencii programu iOS Developer Program v odstavcoch 3.3.1, 3.3.2 a 3.3.9 s cieľom zrušiť niektoré obmedzenia, ktoré začali platiť v priebehu tohto roka.

Budú zrušené všetky obmedzenia pre vývojárske nástroje použité na vytváranie aplikácií pre systém iOS, ak výsledné aplikácie nebudú sťahovať žiadny kód. Vývojári tak získajú požadovanú flexibilitu, pričom sa zachová potrebná bezpečnosť.

Na dôvažok po prvýkrát zverejňujeme zásady pre recenziu aplikácií v App Store. Chceme tak pomôcť vývojárom pochopiť spôsob, akým recenzujeme odoslané aplikácie. Veríme, že sa tak zvýši prehľadnosť a umožníme vývojárom vytvárať pre App Store ešte úspešnejšie aplikácie.

App Store je pravdepodobne najdôležitejším míľnikom v histórii mobilného softvéru. V spolupráci s vývojármi budeme používateľom aj naďalej prinášať prekvapenia a radosť prostredníctvom inovatívnych mobilných aplikácií.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.