Späť

Time Capsule v novej kapacite až 2 TB, nová cena Time Capsule 1 TB

Revolučné zariadenie firmy Apple na automatické bezdrôtové zálohovanie dát - Time Capsule je teraz dostupné s kapacitou až 2 TB. Nová cena Time Capsule 1 TB je teraz nižšia a dopredáva sa Time Capsule 500 GB za zníženú cenu.

Tento rok prešlo zariadenie Time Capsule (rovnako ako Airport Extreme Base Station) významnými zmenami a preto si zopakujeme jeho vlastnosti.

Time Capsule je zariadenie, ktoré v sebe kombinuje vlasnosti Airport Extreme Base Station a vstavaného pevného disku o kapacite 1 TB alebo 2 TB.

Pre užívateľov Mac OS X Leopard je automatockým bezdrôtovým záložným systémom. Time Capsule spolupracuje úplne hladko s funkciou Time Machine a predstavuje tým ideálne riešenie nekomplikovaného zabezpečenia údajov. K tomu, aby ste na jednom mieste zálohovali údaje zo všetkých počítačov v domácnosti, nepotrebujete žiadne káble.

Pevný disk s parametrmi servera je teraz dostupný s kapacitou 1 TB a 2 TB a poskytuje tak dostatočný priestor pre všetky vaše počítače Mac.

Pripojte váš DSL alebo káblový modem na Time Capsule a nakonfigurujte disk veľmi jednoducho pomocou administračného programu, ktorý existuje pre Mac OS, ako aj pre Windows. V priebehu pár minút môžete spolu s až do 50 užívateľmi počítačov Mac alebo PC surfovať na webe a to celkom bez kábla.

Simultánny dvojpásmový prenos je novou vlastnsťou Time Capsule, ktoré boli uvedené v roku 2009. Time Capsule využíva súčasne 2,4 GHz a 5 GHz pásmo, čím zabezpečuje maximálnu šírku pásma a kompatibilitu. Takto môžu všetky zariadenia v sieti používať to efektívnejšie pásmo. Time Capsule využíva technológiu 802.11n vďaka čomu poskytuje až päťnásobný výkon a dvojnásobnú šírku pásma v porovnaní so sieťami 802.11g.

Novou vlastnoťou sú hosťovské siete. Táto skvelá vlastnosť umožňuje vytvoriť pre vašich hostí wi-fi sieť s vlastným heslom. Aktvivujte jednoducho túto novú funkciu a vaši hostia sa môžu bez probémov dostať na internet avšak nie do vašej privátnej siete, kde máte pripojené počítače, tlačiarne a disky.

Time Capsule sa hodí ideálne aj ako bezdrôtový disk pre užívateľov Mac alebo PC rovnako. Time Capsule sa dá rýchlo nastaviť tak, aby poskytovala zosieťovaný disk pre ukladanie a zdieľanie dát každého druhu. Pokiaľ ste abonentom služby MobileMe, máte dokonca cez internet prístup k dátam na disku.

Pomocou USB rozhrania na Time Machine je možné tlačiť bezdrôtovo z ľubovoľného miesta doma a v práci na tlačiarni, ktorá je pripojená k Time Machine.

Chráňte sa pomocou integrovaného firewallu a štandardizovaným kľúčovacím technológiám ako je WPA/WPA2 a 128-bitový WEP.

Time Capsule je kompatibilny s počítačmi Mac a PC, iPhone, AppleTV a takmer všetkými inými bezdrôtovými prístrojmi kompatibilnými s 802.11a/b/g/n. A najlepšie je to, že všetky môžu pracovať naraz.

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.