Späť

Predstavenie Adobe Creative Suite 3

26. apríla 2007 sa uskutoční v hoteli City v Bratislave na Seberíniho ulici 9 predstavenie produktov Adobe Creative Suite 3. Adobe Creative Suite 3 kombinuje to najlepšie z Adobe a Macromedia do jednej komplexnej sady nástrojov v troch verziách pre rôzne typy tvorivej činnosti.
Predstavenie sa začne o 9:00 a potrvá do 15:00 a povedú ho experti spoločnosti Adobe. Akcia je bezplatná. Je však potrebné sa na ňu vopred zaregistrovať. Počet miest je obmedzený a preto neváhajte s registráciou na adrese http://www.datapro.cz/adobe/creative-suite_cz/regForm.php
Počas predstavenia produktov si budete môcť aj sami odskúšať nové produkty Adobe Creative Suite 3 na počítačoch Mac Pro a MacBook Pro a stretnúť sa i so zástupcami spoločnosti Software Partner, ktorá je na Slovensku najväčším predajcom produktov Adobe pre platformu Apple.
Adobe Creative Suite si budete môcť od 26. apríla prísť kedykoľvek vyskúšať aj do predajne SWP - Apple Premium Reseller v Polus City Center Bratislava každý deň od 10:00 do 21:00.
Včasnou objednávkou Adobe Creative Suite 3 získate nezanedbateľné cenové zvýhodnenie.
 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.