Späť

Uvedením iBooks 2 pre iPad Apple nanovo definuje učebnice

NEW YORK—19. januára 2012—Apple® dnes ohlásil iBooks® 2 pre iPad®. Nový iBooks umožňuje prezeranie celkom nového druhu učebnice, ktorá je dynamická, pútavá a interaktívna. Učebnice v iBooks ponúkajú užívateľom iPadu nádherné celostránkové dokumenty s interaktívnymi animáciami, diagramami, fotografiami, videami, bezkonkurenčnými navigáciami a oveľa viac. Učebnice iBooks sa dajú ľahko aktualizovať, nezaťažujú školskú tašku a nikdy sa nemusia vracať. Vedúce spoločnosti, ktoré v USA vydávajú školské učebnice vrátane Houghton Mifflin Harcourt, McGraw-Hill a Pearson budú predávať prostredníctvom iBookstore℠ učebnice, z ktorých väčšina bude stáť 14,99 USD a menej. Pomocou novej bezplatnej aplikácie iBooks Author pre platformu Mac® môže každý tvoriť nádherné učebnice pre iBooks.

“Vzdelávanie je hlboko v DNA firmy Apple a iPad sa stáva našim najúžasnejším výrobkom pre túto oblasť. Vo vzdelávacích inštutúciách je už teraz viac ako 1,5 milióna iPadov. iPad si rýchlo osvojujú školy v USA a na celom svete," povedal Phipip Schiller, senior viceprezident firmy Apple pre Worldwide Marketing. “Teraz vďaka iBooks 2 pre iPad získavajú študenti dynamickejší, pútavejší a naozaj interaktívny spôsob čítania a učenia sa. Pri tomto používajú zariadenie, ktoré už poznajú a majú ho radi."

Od dnes je nová aplikácia iBooks 2 dostupná ako bezplatný download z predajne App Store™. Vďaka novým ohromným vlastnostiam, akými sú interaktívne 3D objekty, diagramy, videá a fotografie, umožní iBooks 2 študentom sa učiť o slnečnej sústave alebo fyzike mrakodrapov za pomoci nových interaktívnych učebníc, ktoré ožívajú jednoducho pod dotykmi prstov. iBooks 2 umožňujú rýchlu a plynulú navigáciu, jednoduché zvýrazňovanie častí a písanie poznámok, vyhľadávanie a definície, prehľad lekcií a študijné karty. Vďaka všetkým týmto sa môžu študenti učiť efektívnejšie ako kedykoľvek doposiaľ.

iBooks Author je tiež od dnes dostupný bezplatne z Mac App Storu a umožňuje každému, kto pracuje na počítači Mac vytvárať perfektné učebnice, kuchárske, historické, obrázkové knihy a ešte oveľa viac a publikovať ich na elektronickej predajni kníh firmy Apple - iBookstore. Autori a vydavatelia akéhokoľvek významu a veľkosti môžu začať tvoriť pomocou šablón vytvorených Apple. Tieto šablóny pokrývajú širokú škálu dizajnov. iBooks Author umožňuje dodať vlastný text a obrázky jednoduchou technikou drag and drop. K dispozícii pre tvorcov sú widgety Multi-Touch™, ktoré umožňujú jednoducho pridávať interaktívne foto galérie, filmy, prezentácie Keynote® a 3D objekty.

Apple dnes ohlásil tiež aj celkom novú aplikáciu iTunes® U, ktorá dáva vyučujúcim a študentom všetko, čo je potrebné pre iPad, iPhone® a iPod touch® k výuke a učeniu sa. Pomocou novej aplikácie iTunes U získavajú študenti, ktorí majú iPad, prístup k najväčšiemu katalógu bezplatného edukačného obsahu na svete, ako aj k 20 000 výukovým aplikáciám a stovkám tisícov kníh v iBookstore, ktoré sa dajú využívať pre školské práce. iTunes U je dostupný ako bezplatný download z Mac App Store.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.