Späť

Spoločnosť Apple predstavuje nový iPod shuffle

SAN FRANCISCO – 1. septembra 2010 – Spoločnosť Apple® dnes predstavila nový iPod shuffle® s prepracovaným dizajnom, ktorý prináša kombináciu klikacích tlačidiel v tvare kruhu a inovatívnej technológie VoiceOver od spoločnosti Apple, takže používatelia môžu jednoducho prehrávať hudbu alebo prechádzať playlisty bez toho, aby sa museli na iPod shuffle pozrieť. Nový iPod shuffle má celohliníkový kryt so zabudovanou sponou, pomocou ktorej si ho môžete pripnúť na oblečenie. Dodáva sa v piatich žiarivých farbách – striebornej, modrej, zelenej, oranžovej a ružovej. Nový iPod shuffle sa vyznačuje takmer o 50 percent vyššou životnosťou batérie, ktorá umožňuje po jednom nabití prehrávať hudbu viac ako 15 hodín* a ponúka 2 GB ukladacieho priestoru.

iPod shuffle je založený na mimoriadne obľúbenej funkcii shuffle od spoločnosti Apple, ktorá umožňuje náhodný výber skladieb z hudobnej knižnice používateľa. Ovládacie tlačidlá ešte viac uľahčujú používanie nového prehrávača iPod shuffle. Stredné tlačidlo slúži na spustenie alebo pozastavenie prehrávania a vonkajšie tlačidlá umožňujú preskočiť dopredu alebo dozadu, resp. zvýšiť alebo znížiť hlasitosť.

Pomocou nového tlačidla VoiceOver na vrchnej strane prehrávača iPod shuffle si môžu používatelia vypočuť názov skladby, ktorá sa práve prehráva, ako aj prepínať medzi skladbami, playlistmi alebo mixmi funkcie Genius. Funkcia VoiceOver dokáže rozprávať 25 rôznymi jazykmi a dokonca používateľa upozorní na potrebu nabitia batérie.

Nový iPod shuffle podporuje aj mixy Genius – obľúbenú funkciu aplikácie iTunes®, ktorá z hudobnej knižnice používateľa vyberie skladby hodiace sa k sebe a automaticky z nich vytvorí mixy. Mixy funkcie Genius predstavujú skvelý spôsob, ako znova objaviť hudbu, ktorú máte, ale už ste ju dlho nepočuli.

iPod je skupina najpopulárnejších prehrávačov digitálnej hudby na svete, ktorých sa doposiaľ predalo viac ako štvrť miliardy. V novej kolekcii prináša spoločnosť Apple celkom nový iPod shuffle®, neobyčajný iPod nano s technológiou Multi-Touch, fantastický iPod touch® s displejom Retina, čipom Apple A4, funkciou FaceTime®, nahrávaním videa vo kvalite HD, aplikáciou Game Center, a iPod classic® v modeli s kapacitou 160 GB.

Cena a dostupnosť sú uvedené na www.swp.sk v kategórii iPod. iPod shuffle vyžaduje Mac® s portom USB 2.0, systémom Mac OS® X v10.5.8 alebo novším a aplikáciou iTunes 10 alebo novšou; alebo počítač Windows PC s portom USB 2.0 a systémom Windows 7, Windows Vista, Windows XP Home alebo Professional (Service Pack 3) alebo novším.

*Životnosť batérie a počet nabíjacích cyklov sa líšia v závislosti od použitia a nastavení. Ďalšie informácie nájdete na stránke www.apple.com/uk/batteries.

5% zľava pre študentov
a učiteľov

Pre všetkých študentov, učiteľov a školy prinášame zvýhodnený nákup produktov Apple.

 

Pre dáta diskové periférie
a úložiská

Stolné, prenosné, sieťové a multimediálne disky, RAID polia, USB kľúčiky a príslušenstvo.

 

3% zľava pre verných zákazníkov

Vážime si naších verných zákazníkov a preto im ponúkame 3% zľavu na ďalší nákup!